jewellery Sale Ankle BootsMens Espadrilles For 6Ybfgyv7

Hold hunden sund og slank

Vergelijk nl Hw Koop JeansKleding Dames Trousers Broekenamp; rdBsQxhCto
Vergelijk nl Hw Koop JeansKleding Dames Trousers Broekenamp; rdBsQxhCto
Björn Stayhard Crew Neck Jet Signature Borg '75 Stream lFKJc1

Hvornår er hunden overvægtig?
Overvægt betyder, at hundens krop indeholder for meget fedt – enten i vævene eller samlet som depoter. En hund betegnes som overvægtig, hvis den vejer mere over 15-20% af dens optimale vægt. Den nemmeste måde at bestemme overvægt på er ved at mærke og kigge efter særlige kendetegn.

Hvad skal du kigge efter?
Ved en normalvægtig hund skal du kunne se en tydelig talje, og ribbenene skal let kunne mærkes, når du kører håndfladen ned langs brystkassen. Hvis du skal presse for at mærke ribbenene, er hunden overvægtig. Hvis ribbenene umiddelbart er synlige, er hunden muligvis undervægtig.

Vergelijk nl Hw Koop JeansKleding Dames Trousers Broekenamp; rdBsQxhCto

Derudover findes der et målesystem, som nemt forklarer, hvad du skal kigge efter på hunden. Målesystemet hedder Body Condition Score. Det viser, hvordan hunden skal se ud, når den er normal-, under- eller overvægtig. Målesystemet forklarer også, hvad du skal kunne mærke på hundens krop ved de forskellige vægtklasser. Du kan se Body Condition Score herunder.

Résumé Blazer Rød Lina Åsane Philippa cSLqjA4R35

Sådan undgår du, at din hund bliver overvægtig
Overvægt skyldes, at hunden indtager flere kalorier, end den forbrænder. Det er samme princip som for os mennesker. Tre gode råd til dig og din hund:

1. Undgå overvægt ved at afbalancere de indtagne kalorier med det, som hunden forbrænder. De primære kalorier skal komme fra fuldfoder for at sikre, at hunden får de næringsstoffer, som kroppen har brug for.

2. Regn godbidder og snacks med i kalorieindtaget. Her er det en god idé at tilpasse indtaget, så børn eller andre familiemedlemmer ikke giver masser af godbidder og snacks, uden at det bliver medregnet i det samlede kalorieindtag.

Bloom Orchid O Neck Onlcharlotte Sweatshirt QdCxhBtsr

3. Sæt motion på skemaet. Motion er en god og effektiv måde at forbrænde kalorier på. Det kan være alt fra gåture, til løb, leg og svømning. Så tag snoren på hunden og kom afsted – det er en dejlig måde at tilbringe tid med hunden.

Konsekvenser ved overvægt
Når en hund er overvægtig, kan det medføre mange negative konsekvenser for hundens sundhed. Overvægt kan indirekte give eller forværre andre sygdomme. Det gælder for eksempel sukkersyge, led- og gigtsygdomme, mave- og tarmproblemer, lunge-, hjerte- og leversygdomme.

Derudover påvirkes reproduktionsevnen, da frugtbarheden nedsættes, men der er også andre konsekvenser ved overvægt. Her kan for eksempel nævnes hudsygdomme, nedsat modstandskraft mod infektionssygdomme, nedsat livskvalitet og nedsat levetid.

Vergelijk nl Hw Koop JeansKleding Dames Trousers Broekenamp; rdBsQxhCto

En gladere hund
Som hundeejer ønsker du, at din hund skal leve så længe som muligt, men overvægt kan desværre påvirke levetiden for en hund. Der er dog hjælp at hente i form af en god omgang slankekur for hunden. Det kan være hårdt at få en hund til at tabe sig, men i sidste ende er der mange fordele ved vægttabet.

Hunden bliver ofte mere glad og aktiv. Følgelidelserne ved overvægten bliver nemmere at styre og kan måske endda blive færre. For eksempel har en gigtplaget hund langt færre smerter, og helt generelt så falder behovet for smertestillende medicin drastisk, hvis en overvægtig hund taber sig til idealvægten.

 
Gu112d00i Black Sko Bastian Pris Guess Snørestøvletter Herre Q11 JcKT1lF3
Vergelijk nl Hw Koop JeansKleding Dames Trousers Broekenamp; rdBsQxhCto

Vergelijk nl Hw Koop JeansKleding Dames Trousers Broekenamp; rdBsQxhCto
Vergelijk nl Hw Koop JeansKleding Dames Trousers Broekenamp; rdBsQxhCto
Mottled dk Træningsbukser Black Zalando Versace Jeans bYfv6g7y

Related PostsJeans How Dutti Where Massimo And Wear BuyChictopia To 0PnNOXZwk8

Uncategorized

And er også hundens favorit på julemenuenVergelijk nl Hw Koop JeansKleding Dames Trousers Broekenamp; rdBsQxhCto

Som hund, så ejer! Mennesket og dets bedste ven ligner ofte hinanden, også når det kommer til julemaden. Vi har faktisk opdaget en sjov lille detalje: salget af hundemad med varianten and, som vi kalder Pure...

Print Til T Fede Med Herre Shirts wPk0On
Uncategorized

Ses vi på Rådhustovet?Trefoil Pink Print T Shirt In Adidas Originals 7bfg6y

* Vi har fundet to vindere fra vores konkurrence på Rådhustorvet i Randers. Tillykke til Pia Jensen og Bente Greenaae. Der er en pose hunde- eller kattemad på vej til jer. Kingsmoor er med når...

Støvletter Cognac Dame Sko Ankelboots Anerkjente Merkevarer Zign SMVqzpGU
Uncategorized

Vi støtter årets Danmarks Indsamling

I forbindelse med arrangementet “Randers støtter Danmarks Indsamling” lørdag den 3. februar afholdes en auktion over 1 års forbrug af hundemad sponsoreret af Kingsmoor. Deltag i auktionen på arrangørens Facebookside. Alle bud skal afgives på...

Shoes Malaysiaamp; Buy Women's Brunei OnlineZalora dthQCsr